Praktisk info

Rutebeskrivelse til parken

Strandpark Grønhøj Strand
Ingeborgvej 2
DK-9480 Løkken

Ring
+45 7023 2030
Send en e-mail
info@landal.dk

Informationens åbningstider

I dag
09:00 - 16:00
I morgen
09:00 - 17:00
Lørdag 8 okt
09:00 - 16:00
Søndag 9 okt
09:00 - 12:00
Mandag 10 okt
09:00 - 16:00
Tirsdag 11 okt
09:00 - 16:00
Onsdag 12 okt
09:00 - 16:00

Åbningstiderne opdateres ugentligt og kan ændre sig fra uge til uge.

Landal GreenParks-App

Download den gratis Landal GreenParks App. App'en giver dig mulighed for altid at kunne tjekke de aktuelle åbningstider for parken, aktiviteter og faciliteter samt meget mere.


Læs mere om privatlivspolitikken for denne app her.

Adresse & kørselsvejledning til ferieparken Strandpark Grønhøj Strand

Hvor befinder du dig?

Brug din lokation

Ankomst og afrejse

Når du ankommer til ferieparken, bedes du henvende dig i Informationen. Her vil du få udleveret 2 nøglekort og modtage en introduktion til parken. Hvis du ankommer udenfor åbningstiderne, findes nøglekortene i den sorte boks i vindfanget. Koden hertil finder du i din bekræftelse. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os på forhånd på +45 7023 2030 eller pr. e-mail på info@landal.dk

Ankomst

Afrejse

Fra 15:00 Til 10:00

TIP: Du er selvfølgelig velkommen til at ankomme tidligere og benytte vores svømmehal og udendørs aktiviteter. Sportshallen kan først benyttes efter indtjekning.

 

Værd at vide

Internetmuligheder på ferieparken

Der er gratis adgang i alle ferieboliger.

Kæledyr

I nogle boliger kan du medbringe op til to kæledyr mod et gebyr. Dette skal reserveres på forhånd. Tillægget er dkr. 347 pr. hund. pr. kæledyr.

Betalingsmuligheder på ferieparken

Kontanter, Dankort, VISA, MasterCard, Mastro og American Express.

Røgfri

Alle ferieboliger og offentlige områder er røgfrie.

Udlejning

I minimarkedet kan der lejes udstyr til minigolf, krolf, tennis, badminton og squash. Baner bookes ved Informationen. I Informationen kan der lånes diverse udendørs spil samt nøgle til indendørs hockey. Ekstra højstole, weekendsenge, trappegitre, håndklæder og linned kan lejes i Informationen. Her er det også muligt at leje cykler til voksne og børn.

Afbestilling

Hvis en reservation er blevet afbestilt, skal der betales afbestillingsomkostninger. Du kan også tegne en sikring mod sygdom/ulykke/dødsfald ved at tegne afbestillingssikring, når du foretager en reservation. Du kan læse meget mere her.

Glemte sager

Har I glemt noget under jeres ophold? Skriv en mail til info@landal.dk. Oplys venligst hvilken park du har besøgt. 

Vaskeservice

Der er et vaskeri på parken. Vaskemaskinerne er gratis at benytte. Husk selv at medbringe egen sæbe. Sæbe kan også købes i minimarkedet. Brug af tørretumbler koster 20 dkr.

Forbrug

Du bliver opkrævet for dit forbrug (vand, varme og el) ved afrejse. El dkr. 5,51 pr. kWh, varme dkr. 3,50 pr. kWh og vand dkr. 10,4 pr. 0,1 m³ (Ændringer af prisen kan forekomme) Der kan forekomme ændringer.

Eksempelvis:
 • Apr.-sep.: dkr. 240,- pr. dag dkr. 1.680,- pr. uge
 • Okt.+mar.: dkr. 280,- pr. dag dkr. 1.960,- pr. uge
 • Nov.+feb.: dkr. 440,- pr. dag dkr. 3.080,- pr. uge
 • Dec.+jan.: dkr. 240,- pr. dag dkr. 1.680,- pr. uge

Svømmehal 


Børn til og med 7 år må gå med i omklædningsrummet til det modsatte køn. Børn under 15 år skal være i følgeskab med en voksen for at benytte svømmehallen. Når de små skal med i badelandet, skal de altid være iklædt både badeble og blebadebukser. Minimarkedet sælger blebadebuksen Happy Nappy, som er godkendt til brug. Der er gratis badebleer til rådighed i omklædningsrummene.

El-biler

Der er 8 lade stationer på parkeringspladsen foran centerbygningen. Betaling foregår via en app, og man skal medbringe eget type 2 kabel. .

 

Cykeludlejning

Cykeludlejning er på dagsbasis. Der er rabat ved minimum 3 dages sammenhængende leje. Tider for udlevering og aflevering oplyses i Informationen.

 • Unisex cykler, pr. dag 98 dkr
 • Mountainbikes, pr. dag 140 dkr
 • Børnecykler, pr. dag 63 dkr
 • Cykelhjelm pr. dag 20,00 dkr

Priser

 • Priserne er inklusiv slutrengøring, adgang til badeland, udvalgte aktiviteter og Wi-Fi
 • Priserne er eksklusiv obligatorisk sengelinned (pakken indeholder; dyne- og pudebetræk samt lagen) til dkr. 67,- pr. person og forbrugsomkostninger (El DKK 5,51/kWh, varme DKK 3,50/kWh og vand DKK 10,4/0,1 m³ (Der tages forbehold for prisændringer)).
 • Prisen for forbruget skal betales ved Informationen ved afrejse
 • Last minute ophold er ikke gyldig i kombination med andre rabatter, reklamer, tilbud, pakketilbud eller spare ordninger
 • Der tages forbehold for trykfejl
 • Pris ændringer; prisen er fastsat på bekræftelsen/fakturaen er bindende