Vandre- og cykelture

Fra jeres feriebolig kan I gå direkte ud i den flotte natur. Det er en fornøjelse at være i Brabrant's Kempen. Gå en tur og oplev omgivelserne, hold en pause og nyd jeres hjemmelavede picnic. I fred og ro i naturen med dem du holder af.

Aktive oplevelser

Landal Het Vennenbos kan hjælpe jer med at lave jeres egen rute igennem deres cykel netværk! Kunne I tænke jer at cykle på en af de ruter, som er lavet på forhånd? Hvis det er tilfældet, henvend jer i receptionen, hvor I kan finde mange andre cykel- og vandreruter.

Cykeludlejning

Oplev naturen på en af vores cykler, som I kan leje hos cykeludlejning hos Landal Het Vennenbos. Ønsker I en behagelig elcykel eller vil børnene udforske ferieparken på en gokart? Se alle mulighederne.
Cykeludlejning

På parken tilbyder vi VeloPlus cyklen

På parken tilbyder vi VeloPlus cykler. Denne specielle cykel gør det muligt for rullestolsbrugere at komme rundt i naturen med en ledsager. Ved hjælp af den vippelige rampe kan kørestolen nemt køres på cyklen og fastgøres. Dette sikrer en sikker og unik cykeloplevelse gennem omgivelserne! For mere information eller for at reservere en VeloPlus cykel, bedes du kontakte vores park.