Attraktioner

Udforsk Syd Bøhmen fra Landal Marina Lipno enten til fods eller på cykel. Dette kan du gøre som par eller med hele familien. Vores park er tilpasset til at man kan besøge mange seværdigheder og attraktioner. Du kan for eksempel besøge de mange forter og slotte eller rutsje ned ad bobslæde banen!

Lipno Trætop Sti

Lipno nad Vltavou
Den 625 meter lange vej med info-stationer, har et 40 meter højt udkigstårn, som giver en storslået udsigt over nationalparkens landskab. "Nedstigningen" er også mulig med den 52 meter lange rutsjebane. Med den lave hældning er trætopbanen også tilgængelig for kørestolsbrugere og familier med barnevogne, og er åben hele året rundt.
HjemmesideCa. 2,2 kilometer fra parken

Eventyrpark „Království Lesa“

Lipno nad Vltavou
Den ekstraordinære skovlegeplads har en enestående atmosfære, som er karakteriseret af naturen. Oplev labyrinten under de unge træer, "løb" i myreturer eller udfør store spring på trampolinen. Derudover er der kabelbaner, rebbaner, klatrestativer, gynger og vipper, slotte, karruseller, sandkasser og rutsjebaner.
Ca. 2,5 kilometer fra parken

Bådture på Lipno Dammen

Lipno nad Vltavou
Der vil blive arrangeret bådture på Lipno dammen mellem maj og oktober. Med båden Adalbert Stifte kan du komme med på en skøn bådtur eller bruge det som transport mellem forskellige moler.
HjemmesideCa. 1 kilometer fra parken

Cesky Krumlov

Cesky Krumlov
Den middelalderlige by Český Krumlov er en sand perle og er en af de første steder i Tjekkiet, som kom på UNESCO's verdensarvsliste.
HjemmesideCa. 32 kilometer fra parken

Lipno Slideland

Lipno nad Vltavou
Denne Alpin Coaster er åben året rundt, og sommerrodelbanen sørger for sikker køreglæde. Alpine Coaster tilbyder mere sikkerhed for små børn takket være sikkerhedsseler og automatiske bremser. Den 1 km lange sommerrodelbane bliver værdsat af "racerkørere". Startstedet for banerne kan nemt nås med liften.
HjemmesideCa. 650 meter fra parken

Rožmberk Slot

Rožmberk nad Vltavou
Rožmberk Slot har 800 års historie. Det imponerende slot ligger i et romantisk landskab og det dekoreret og møbleret interiør vil fortrylle dig.
HjemmesideCa. 20,5 kilometer fra parken

Hochseilgarten Lipno

Lipno nad Vltavou
Du må ikke gå glip af dette unikke rebeventyr med en vidunderlig udsigt over Lipno-søen. Der vil være fem baner med forskellige sværhedsgrader og "Flying Fox", som går henover vand. Derudover en børnebane med barrierer og en stor trampolin.
Ca. 350 meter fra parken

Flere tips