Praktisk info

Rutebeskrivelse til parken

Feriepark Marina Lipno
Lipno nad Vltavou 310
CZ-38278 Lipno nad Vltavou

Ring
+420-(0)380 736 100
Send en e-mail
info@landal.cz

Kørselsvejledning

Parkering

Vores park er bil-fri. Du kan parkere din bil på den centrale parkeringsplads.

Vigtigt

I Tyskland et det obligatorisk at have vinterdæk på bilen. I Østrig skal du have en vignette for at køre på motorvejen. For at kunne køre i Tjekkiet, så skal du have et gyldigt kørekort, en registrerings certifikat og et internationalt motorforsikrings kort. Man skal også have billygterne tændt hele tiden, og hvis man ikke har det, så vil man modtage en bøde.

Ankomst og afrejse

Meld din ankomst i parkens receptionen. Der vil du modtage dine nøgler og noget velkomstinformation. Hvis du ankommer udenfor åbningstiderne, bedes du at ringe til os på forhånd på: tlf. +420-(0)380 736 100 eller pr. e-mail på info@landal.cz.

Periode

Ankomst

Afrejse

Weekend Fredag fra 16:00  Mandag til 10:30
Hverdag Mandag fra 16:00 
Fredag til 10:30
Uge Fredag fra 16:00 
Fredag til 10:30
Mandag fra 16:00 
Mandag til 10:30
Lørdag fra 16:00
Lørdag til 10:30
* I lav- og mellemsæsonen er daglige ankomster mulige med en minimumsbegrænsning på 3 nætter.* For mere information og reservationer, kontakt venligst parken.
TIP: Du kan selvfølgelig ankomme tidligere for at benytte dig af vores faciliteter.
 

Værd at vide

Receptionens åbningstider

Hvis du har nogle spørgsmål eller mangler information, så kontakt venligst receptionen. Du vil modtage de nuværende åbningstider når du ankommer på parken.

Fleksible ankomstdage

I visse perioder kan du ankomme hvilken som helst dag i ugen. For mere information og booking, kontakt venligst vores Contact Centre på +45 70 23 20 30.

Betalingsmuligheder på parken

Ved alle faciliteter kan du betale på følgende måde: Kontant, bank kort, VISA eller MasterCard.

Til leje

Hårtørrer, minigolfkøller og bolde, brætspil, cykler, mountainbikes, rulleskøjter, vandcykler, robåde, kajakker, badminton ketchere og fjerbolde, petanque bolde, ski, langrend ski og snowboard udstyr.

Internet faciliteter på parken

Der er gratis Wi-Fi på hele parken

Kæledyr

I nogle boliger kan du medbringe op til to kæledyr mod et gebyr. Dette skal reserveres på forhånd. Tillægget er dkr. 43 pr. nat pr. kæledyr.
Når du rejser med dyr (hunde, katte, ilder) i EU gælder følgene: EU dyre pas skal medbringes, dyret skal vaccineres for rabies, og det skal også mikrochippes.

Regler om cykelhjelme

Børn under 18 år skal bruge cykelhjelm hvis de skal ud at cykle.

Rejse dokumenter

Alle beboere i EU skal medbringe et gyldigt rejsedokument* for at kunne komme ind i landet. Dit barn skal også have et. Dette gælder for alle lande uanset hvor gammel barnet er. Vi kan muligvis ikke tildele jer en feriebolig hvis i ikke har et gyldigt rejsedokument

* Et ID eller et pas.

Registreringsformular

Når I ankommer på parken, så skal i have udfyldt en registreringsformular, som skal gives til receptionen. Du kan downloade denne hjemmefra og udfylde den. Receptionen vil tjekke alt information på formularen, så medbring ID til alle som skal med på ferien.

Kan købes i receptionen

I receptionen kan du købe forskellige ting så som kort over Tjekkiet eller vandreruter, postkort og firmærker, Bollo ting og souvenirs, bøger om Tjekkiet, vaskemønter og Grenzgenial guiden.

Fiskeri

Fiskeri i Tjekkiet er kun tilladt hvis du har et fiske licens. Det er kun persner som kan bevise at de har fiskelicens (i deres eget land) har rettigheder til at fiske i Tjekkiet. Du kan finde steder hvor du kan købe licens til at fiske i Tjekkiet (gyldige i 1, 2, 7 eller 14 dage) tæt på parken i Frymbruk. Receptionen vil med glæde svare på yderligere spørgsmål om priser og andet.

Ladestation for el-biler

Der er fire ladestationer til elbiler på parken.