Sport og spil

Tag på eventyr med Fun & Entertainment teamet. Udfordre hinanden i et spil beach volley og oplev dine talenter inden for sport. Måske er du mere til fiskeri? Eller måske hellere sejle? På og omkring Lipno Dammen er der en masse forskellige sjove aktiviteter, som i kan deltage i. Se kortet for at få et overblik over de mange aktiviteter på og omkring ferieparken.
Alt om sport og spil

Børn

På Landal Marina Lipno er der så meget at lave for børnene, både indenfor og udenfor. Lav forskellige håndværk i børne legehuset, ha' en uforglemmelig tid i Hopsárium eller slå dig løs på hoppepuden. Vi garanterer børnene har det sjovt!
Børne faciliteter

Attraktioner

Udforsk Syd Bøhmen fra Landal Marina Lipno enten til fods eller på cykel. Dette kan du gøre som par eller med hele familien. Vores park er tilpasset til at man kan besøge mange seværdigheder og attraktioner. Du kan for eksempel besøge de mange forter og slotte eller rutsje ned ad bobslæde banen!
Tips til attraktioner

Bademuligheder

Det indendørs badeland Aquaworld Lipno (mod betaling) er inden for gå-afstand fra parken, og her kan du slappe af i spabadet, imens du har udsigt ud over Lipno Dammen. Imens du slapper af i spabadet, har børnene det sjovt i vandrutsjebanen og i strømkanalerne.
Sjov i vandet

Vandre- og cykelruter

Vågn op, solen den skinner. Efter en lækker morgenmad med friske rundstykker, er du klar til en ny dag. Gå udenfor og udforsk det nærtliggende område og natur, og nyde den friske luft. Fra Landal Marina Lipno er der kilometervis af natur, som venter på dig.
Vandre- og cykelruter

Mad og drikke

Slut din aktive dag af med at prøve forskellige tjekkiske specialiteter på terrassen imens i kigger ud over marinaen og Lipno Dammen. Uanset om du vil have en afslappet morgenmad, en let frokost, en aftendrink eller en lækker middag, så er du velkommen i alle tidspunkter på dagen. Hvis du hellere vil spise i din feriebolig, så er det muligt at leje en raclette.
Mere om mad og drikke

Skønhed og wellness

I den nærtliggene Sportarena Lipno Point, kan du finde alt til at være aktiv eller afslappet. Start dagen med at være aktiv i fitness centret og hold derefter en pause i sauna området. Du kan også forkæle dig selv med en skøn massage.
Skønhed og wellness