Mad og drikke

Hos Landal Middelfart har du mulighed for at nyde lækre måltider, hvad end du selv tilbereder dem i ferieboligen, eller du spiser på en af gode restauranter i området. Her får du et par af vores bedste forslag til god mad i området.

Restauranter i området

En lille gåtur fra ferieparken finder du all-you can eat restauranten Kitzchen, hvor der er lidt for enhver smag. Du går helt sikkert ikke sulten derfra! Se mere her.

Er du mere til et lækkert a la carte måltid med udsigt ud over sundet? Så besøg Restaurant Fanøsund 1,5km fra ferieparken. Her kan du prøve forskellige klassiske danske retter til frokost eller udforske den moderne gastronomi på aftenmenuen. Se mere her.

Charmerende by og hyggelige madsteder

Vil du have en større udvalg? Så husk Middelfart by kun er 3,5 km fra parken og der er mange gratis parkeringspladser. Inde i Middelfart finder du en lang række forskellige restauranter og hyggelige cafeer, hvor du kan få stillet sulten og få set lidt af den lille charmerende by.

Indkøbsmuligheder

Skal der købes ind til aftensmaden eller aftenhyggen? Så er der ikke langt til nærmeste indkøbsmuligheder. Cirka 3 km fra ferieparken, finder du både en Rema 1000, en Fakta og en Kvickly.