Ferieboliger for hele familien på Landal Rønbjerg

Hvad end I ønsker en ferie for to eller et ophold med hele den udvidede familie eller store vennegruppe, kan I finde det helt rigtige feriehus til jeres afslappende dage i Landal Rønbjerg. Her finder I nemlig huse der rummer hele familien eller op til 14 personer, så I alle kan samles under ét tag på ferien. Alle ferieboligerne er fuldt udstyret og ligger tæt ved Limfjorden, hvor I får fri adgang til den smukke natur og de mange sjove og dejlige faciliteter på ferieparken.

2B1 | 2-6 personers feriebolig

Hyggelig feriebolig med 1 væghængt dobbeltseng og 2 hemse, hvor der i alt er plads til 6 personer – perfekt til en familie med børn, der kan lave deres egne huler oppe på hemsene. Her kan I hygge jer på terrassen bag huset eller på den lille formiddagsterrasse foran. Fra denne bolig har I udsigt til Limfjorden og Livø, kanalen eller til søen, så I kan nyde den smukke natur direkte fra huset.

Læs mere

2B2 | 2-6 personers feriebolig

Dejligt feriehus til 6 personer med 1 soveværelse samt 2 hemse. Her kan forældrene lukke skydedøren til soveværelset i, så de får lidt ro fra børnene, der sover på hemsene. Feriehuset har træterrasse bag boligen og en lille formiddagsterrasse foran. Herfra har I udsigt til Limfjorden og Livø, kanalen eller til søen, så I får udkig til naturen hele tiden.

Læs mere

4B | 4-6 personers feriebolig

Nyd jeres ferie i et hus med delvist overdækket terrasse og med god plads til hele familien eller vennepar, der holder ferie sammen. I ferieboligen er der plads til i alt 6 personer i de 2 soveværelser og på sovesofaen i stuen. I det store køkken/alrum kan I alle sammen nyde hinandens selskab over god mad og hygge.

Læs mere

4-6B | 4-6 personers feriebolig

I dette dejlige hus er der plads til alle både inden- og udenfor. Her kan I nyde stille stunder på den delvist overdækkede terrasse, eller spise god mad eller spille spil i det store køkken/alrum. I ferieboligen er der plads til 6 personer fordelt på to soveværelser og en hems – perfekt til en familie eller vennepar, der er taget til Landal Rønbjerg sammen.

Læs mere

8B1 | 8-10 personers feriebolig

Der er plads til at boltre sig på i dette flotte hus, der rummer op til 10 personer. Her får I hele 3 terrasser, så I kan nyde vejret og udsigten alt efter tidspunkt på dagen og vindretning. Indenfor er der 4 soveværelser og sovesofa i det store køkken/alrum, hvor hele familien eller vennerne kan samles om ét bord.

Læs mere

8B2 | 8-14 personers feriebolig

Nyd udsigten ud over kanalen fra den aflukkede terrasse ved denne dejlige feriebolig. Her er der plads til hele 14 personer, der kan fordele sig på 4 soveværelser og 3 hemse og 1 sovesofa. Her kan hele familien eller en stor gruppe venner tage plads om bordet eller i sofaerne og hygge sig før eller efter de mange aktiviteter på parken og i naturen.

Læs mere

8-12B | 8-14 personers feriebolig

Der er plads og rum til mange familiemedlemmer og venner i dette store hus, der byder på 4 soveværelser, sovesofa i stuen samt en tilbygget pavillon med 2 sovesofaer. Så kan alle få en god nats søvn efter sjov og aktiviteter i naturen og på ferieparken. Huset byder også på 3 terrasser, så der er rigelig plads til at nyde det gode vejr hjemme ved ferieboligen.

Læs mere