Feriecenter i Nordjylland: Ferie for hele familien

Hvis I gerne vil holde ferie for hele familien midt i den danske og nordjyske natur, er I kommet til det helt rette sted. Landal GreenParks har nemlig feriecentre i Nordjylland, hvor hele familien kan samles og nyde en velfortjent ferie. Der er ikke langt til oplevelsesrige attraktioner og storslået rå natur.

Når I booker jeres næste ferie i et af vores feriecentre i Nordjylland, er der både plads til afslapning, motion, oplevelser og fordybelse.

Nordjylland er i fuld flor både vinter og sommer

Vi har hele seks ferieparker i Danmark, hvor to af feriecentrene er beliggende i Nordjylland:


Massevis af seværdigheder i Nordjylland

Når I booker jeres næste ferieophold i et af Landal GreenParks feriecentre i Nordjylland, er der garanti for massevis af sjove og underholdende attraktioner, der kan danne ramme om jeres familieferie.

I finder nemlig alt fra forlystelsesparker til storbyer omkring vores feriecentre i Nordjylland.

Ved Grønhøj feriecenter i Nordjylland bor I et stenkast fra Fårup Sommerland, hvor hele familien kan få trænet lattermusklerne i parkens mange forlystelser – der er både de helt vilde rutsjebaner til familiens vovehalse og de små og hyggelige til familiens mindste medlemmer. Tæt på parken finder I også Nordsøen Oceanarium, hvor hele familien kan tage på undervandseventyr og opleve det storslåede vilde liv under havoverfladen.

Ved Rønbjerg feriecenter i Nordjylland kan I besøge Verdenskortet ved Klejstrup Sø, der er lavet af sten og græs, og er en miniatureversion af alle verdens lande. I kan også sejle fra Rønbjerg til Livø på bare 20 minutter og gå på opdagelse i øens smukke natur.

Plads til hele familien

Om I er en stor gruppe eller et mindre selskab, der skal holde ferie sammen, kan I finde en feriebolig i et af vores feriecentre i Nordjylland.

Vi har nemlig en lang række forskellige ferieboliger, der kan huse alle typer familier, og hvis I gerne vil krydre ferien med lidt ekstra luksus, kan I også booke en feriebolig, hvor der er kræset ekstra om detaljerne.

Ferie året rundt

Uanset om I gerne vil trække stikket og tage på en uges ferie, en miniferie eller en romantisk get-away, er begge parker ideelle at besøge både vinter, forår, sommer og efterår. De fantastiske naturområder omkring parkerne har nemlig forskellige sæsonmæssige særpræg, der kan være med til at gøre ferien unik.

Derudover huser de nordjyske ferieparker mange forskellige indendørsaktiviteter, så der er timevis af underholdning og oplevelser, også når I besøger os i de kolde vintermåneder.

Det er ingen hemmelighed, at den nordjyske natur er fuldkommen fantastisk og særpræget. Når I booker ferie og overnatning i Nordjylland hos Landal Grønhøj Strand eller Landal Rønbjerg, kommer I til at bo lige ud til smuk, brusende og levende hav, hvor underholdende og oplevelsesrige attraktioner findes lige i baghaven.

I får også et væld af muligheder for at tilbringe massevis af underholdende timer i ferieparken med alt fra badeland til minigolf og bowling.

Badeferie i Nordjylland

Uanset vind og vejr, er det altid badevejr i Nordjylland, specielt når det er i det tropiske badeland på Landal Rønbjerg.
Det tropiske badeland har noget for vandhunde i alle aldre med både bølgebassin, rutsjebaner, spabade og børnebassin, er der basis for mange timers hygge og sjov for hele familien.

I kan også vælge at slappe helt af i varmvandsbassinerne eller i terapibadet – det er skønt og giver velvære i hele kroppen. Perfekt hvis I ønsker at komme af sted på en romantisk weekend i Nordjylland.

Tag din partner med på miniferie i Nordjylland

Træk stikket ud og tag på en romantisk miniferie med én du holder af. Når I booker et ophold og overnatning på et af vore feriecentre i Nordjylland, kan I slappe helt af, lade romantikken blomstre og nyde en pause fra hverdagen.

Hos Landal Rønbjerg og Landal Grønhøj Strand har I mulighed for at gå en tur ved vandet og nyde hinanden. I kan også udfordre hinanden på tennisbanen eller tage en svømmetur i badelandet.
Vores parker i Nordjylland