Feriecenter i Nordjylland: Ferie for hele familien

Hvis I gerne vil holde ferie for hele familien midt i den danske og nordjyske natur, er I kommet til det helt rette sted. Landal GreenParks har nemlig feriecentre i Nordjylland, hvor hele familien kan samles og nyde en velfortjent ferie. Der er ikke langt til oplevelsesrige attraktioner og storslået rå natur.

Når I booker jeres næste ferie i et af vores feriecentre i Nordjylland, er der både plads til afslapning, motion, oplevelser og fordybelse.

Det er ingen hemmelighed, at den nordjyske natur er fuldkommen fantastisk og særpræget. Når I booker ferie og overnatning i Nordjylland hos Landal Grønhøj StrandLandal Fyrklit eller Landal Rønbjerg, kommer I til at bo lige ud til smuk, brusende og levende hav, hvor underholdende og oplevelsesrige attraktioner findes lige i baghaven.

I får også et væld af muligheder for at tilbringe massevis af underholdende timer i ferieparken med alt fra badeland til minigolf og bowling.

Nordjylland er et besøg værd både om vinteren og om sommeren

Vi har hele syv ferieparker i Danmark, hvor tre af feriecentrene er beliggende i Nordjylland:

Bademuligheder på Nordjyllands kyst

Nordjylland er omgivet af vand og her er alt fra palmestrande, store bølger og skønne børnevenlige strande. Uanset hvilken strand der er perfekt for jer, så kan I finde den i Nordjylland.

Palmestranden finder I på Nordjyllands østkyst, som byder på mange indbydende strande. Er I mere til store bølger og brede sandstrande skal I søge mod Nordjyllands vestkyst. Ligeså vildt og brusende Vesterhavet kan være, lige så blidt og blødt kan det også være på en skøn sommerdag.

Mod syd afgrænses Nordjylland af Limfjorden, her er vandet som oftes mere roligt og her er heller ikke den stærke strøm som man kan oplevet på Vest- og Østkysten.  

Badeferie i Nordjylland

Uanset vind og vejr, er det altid badevejr i Nordjylland, uanset om det er direkte i det brusende hav ved én af de tre ferieparker eller om det er under mere tempererede forhold.

Det tropiske badeland på Landal Rønbjerg har noget for vandhunde i alle aldre med både bølgebassin, rutsjebaner, spabade og børnebassin. Her er der basis for mange timers hygge og sjov for hele familien.

Landal Grønhøj samt Landal Fyrklit har I mulighed for at benytte både indendørs og udendørs pools med vandrutsjebaner til børnene.

Plads til hele familien

Om I er en stor gruppe eller et mindre selskab, der skal holde ferie sammen, kan I finde en feriebolig i et af vores feriecentre i Nordjylland.

Vi har nemlig en lang række forskellige ferieboliger, der kan huse alle typer familier, og hvis I gerne vil krydre ferien med lidt ekstra luksus, kan I også booke en feriebolig, hvor der er kræset ekstra om detaljerne.

Tag din partner med på miniferie i Nordjylland

Træk stikket ud og tag på en romantisk miniferie med én du holder af.

Når I booker et ophold og overnatning på et af vores feriecentre i Nordjylland, kan I slappe helt af, lade romantikken blomstre og nyde en pause fra hverdagen.

Ferie året rundt

Uanset om I gerne vil trække stikket og tage på en uges ferie, en miniferie eller en romantisk get-away, er alle tre parker ideelle at besøge både vinter, forår, sommer og efterår. De fantastiske naturområder omkring parkerne har nemlig forskellige sæsonmæssige særpræg, der kan være med til at gøre ferien unik.

Derudover huser de nordjyske ferieparker mange forskellige indendørsaktiviteter, så der er timevis af underholdning og oplevelser, også når I besøger os i de kolde vintermåneder.

Massevis af seværdigheder i Nordjylland

Når I booker jeres næste ferieophold i et af Landal GreenParks feriecentre i Nordjylland, er der garanti for massevis af sjove og underholdende attraktioner, der kan danne ramme om jeres familieferie.

I finder nemlig alt fra forlystelsesparker til storbyer omkring vores feriecentre i Nordjylland.

Landal Fyrklit ligger midt i klitterne med udsigt til Skagerrak og blot en kort gåtur fra Hirtshals Fyr. Besøg fyret og få et fantastisk vue udover havet, stranden, klitterne og byen. I kan også vælge at gå under jorden og udforske de 69 bunkere fra 2. Verdenskrig som er forbundet via lange løbegrave ved Hirtshals Bunkermuseum.

Ved Grønhøj feriecenter i Nordjylland bor I et stenkast fra Fårup Sommerland, hvor hele familien kan få trænet lattermusklerne i parkens mange forlystelser – der er både de helt vilde rutsjebaner til familiens vovehalse og de små og hyggelige til familiens mindste medlemmer. Tæt på parken finder I også Nordsøen Oceanarium, hvor hele familien kan tage på undervandseventyr og opleve det storslåede vilde liv under havoverfladen.

Ved Rønbjerg feriecenter i Nordjylland kan I besøge Verdenskortet ved Klejstrup Sø, der er lavet af sten og græs, og er en miniatureversion af alle verdens lande. I kan også sejle fra Rønbjerg til Livø på bare 20 minutter og gå på opdagelse i øens smukke natur.

Seværdigheder tæt på vores feriecentre i Nordjylland

Find din ideelle feriebolig
Land og region
Vælg opholdstype
Ankomstdato
Vælg ankomstdato
*eksklusiv ekstra omkostninger

Destinationer

0 parker fundet

Filtrer efter:
  • Park - generelt
  • Park lokation
  • Park karakter
  • Specielle boliger
Vores parker i Danmark