Mad og drikke

Alt hvad I skal bruge, finder I på parken! Komplet morgenbord, flerretters middag og en drink på Park Plaza. I den nye restaurant kan I få kulinariske smagsoplevelser -vælg mellem italienske lækkerier i den nye Pizza Limone, eller spis sammen i Family Buffet Restaurant. Er i småsultne eller trænger til et hurtigt mellemmåltid, så kan I hente en hurtig snack i Beach Snack, vores takeaway- og snackshop.

Fra en is til en lækker middag

Mad og drikke
  • Beach Snack Plaza, take away- og snackshop
  • Parkshop
  • Online Parkbutik
  • Morgenmadsservice
  • Dagligvarer pakke stor
  • Dagligvarer pakke lille
  • Gourmetpakke
  • Spis ude og spis hjemme pakke
  • Spis ude pakke
  

Ren oplevelse i brasseriet

I det trendy rum i brasseriet, kan du nyde lækre (regionale) retter, som bliver tilberedt med lidenskab. Kokkene bruger friske, lokale - og for det meste økologiske og bæredygtige - ingredienser. Børnene kan vælge deres livretter fra børnemenuen.

Menuen opdateres løbende. Du kan bede om at se menukortet i restauranten på parken.

Benvenuto alla Pizza Limone

Alle bliver glade, når de får serveret en velsmagende pizza og en lækker italiensk dessert. Landal Het Vennenbos kan du besøge Pizza Limone. Det er en stor oplevelse for børn at lave deres egen pizza i Pizza Theater, før den bliver bagt i den træfyrede pizzaovn. Og du kan nyde den italienske stemning og musik, en drink og det åbne køkken, hvor der bliver jongleretr med pizzadejen. Det kan næsten ikke blive mere italiensk!

Familie buffet restauranten

På grund af de aktuelle foranstaltninger er det ikke muligt at tilbyde vores buffet. Vi vil gerne byde dig velkommen i vores tilpassede koncept. Nyd en lækker 3-retters menu med dagens suppe, ubegrænset spareribs og/eller kyllingeretter og husets dessert. Vi har også tænkt på børnene. Specielt for vores mindste gæster har vi også sammensat forskellige velsmagende børneretter i ubegrænset form.

Beach snack

Hvis du har lyst til lidt lækkert eller take-away, kan du besøge Beach Snack. Bestil en frisk milkshake eller en lækker softice som mellemmåltid, eller vælg fra det store udvalg af pomfritter, snacks, burgermenuer eller fyldte baguettes. Beach Snack er tilgængelig fra Park Plaza og det subtropiske badeparadis.

Kost ønsker? Det klarer vi

Vores køkkenpersonale vil med glæde finde alternativer til jeres kost præferencer. Gluten-, sukker-, saltfri eller vegetar. Køkkenchefen og hans personale har lækre, varierede og sunde alternativer. Spørg vores personale omkring mulighederne. 

Menuen er regelmæssigt opdateret. Du kan spørge om menuen i parkens restaurant.

Meget nemt og behageligt

Hos Landal Het Vennenbos garanterer vi en skøn og behagelig ferie. Ferieparkens butik har et stort sortiment. Start dagen med friskbagte rundstykker, som I selv kan vælge i ferieparkens butik. Prøv også en flaske friskpresset appelsinjuice; eller tag ind i Gift & Fashion butikken for at købe souvenirs, smart tøj og accessories.