Mad og drikke

For en komplet morgenmad kan du besøge vores Park Shop, og ved siden af kan du nyde en kop kaffe og kage på ParkPlaza. Til sidst byder vi på en lækker middag i vores brasserie. Vælg mellem de italienske delikatesser fra Pizza Limone take-away-menuen. Og for en hurtig snack kan du besøge Beach Snack.
 
For en komplet morgenmad kan du gå til vores Park Shop, derudover kan du nyde en kop kaffe og kage på vores Family Self Service Restaurant. Endelig tilbyder vi dig en lækker middag i vores Brasserie. Vælg fra vores menu på Restaurant Pizza Limone. Og for den velsmagende appetit kan du bestille en hurtig bid på vores BeachSnack på ParkPlaza.

Fra en is til en lækker middag

Mad og drikke
  • Beach Snack Plaza, take away- og snackshop
  • Parkshop
  • Online Parkbutik
  • Morgenmadsservice
  • Dagligvarer pakke stor
  • Dagligvarer pakke lille
  • Gourmetpakke
  • Spis ude og spis hjemme pakke
  • Spis ude pakke
  

Ren oplevelse i brasseriet

I det trendy rum i brasseriet, kan du nyde lækre (regionale) retter, som bliver tilberedt med lidenskab. Kokkene bruger friske, lokale - og for det meste økologiske og bæredygtige - ingredienser. Børnene kan vælge deres livretter fra børnemenuen.

Menuen opdateres løbende. Du kan bede om at se menukortet i restauranten på parken.

Benvenuto alla Pizza Limone

På Landal Het Vennenbos kan du gå efter en lækker pizza til din bungalow eller i restauranten til "Pizza Limone". For aktuelle åbningstider henviser vi til vores åbningstider oversigt i Landal app.  

Restaurant Family Self Service

For nylig har vores Family Self Service Restaurant åbnet sine døre med et nyt selvbetjeningskoncept til morgenmad og frokost. Kom med for en lækker kop kaffe med kage, en sandwich, salater eller noget velsmagende.

Beach snack

Du kan besøge vores BeachSnack for et take-away måltid eller vælge mellem den brede vifte af velsmagende pommes frites, snacks eller hamburger menuer. Også for den velsmagende appetit kan du gå her for milkshakes og forskellige typer blød is.

Kost ønsker? Det klarer vi

Vores køkkenpersonale vil med glæde finde alternativer til jeres kost præferencer. Gluten-, sukker-, saltfri eller vegetar. Køkkenchefen og hans personale har lækre, varierede og sunde alternativer. Spørg vores personale omkring mulighederne. 

Menuen er regelmæssigt opdateret. Du kan spørge om menuen i parkens restaurant.

Meget nemt og behageligt

Hos Landal Het Vennenbos garanterer vi en skøn og behagelig ferie. Ferieparkens butik har et stort sortiment. Start dagen med friskbagte rundstykker, som I selv kan vælge i ferieparkens butik. Prøv også en flaske friskpresset appelsinjuice; eller tag ind i Gift & Fashion butikken for at købe souvenirs, smart tøj og accessories.