Vandre- og cykelture

Der er mange smukke vandre- og cykleture rundt om Landal Rehrenberg. Hop op på cyklen og bevæg dig ud på den fantastiske rute forbi søerne ved Zell am See eller få et rigtig adrenalin kick hos Saalbach cykelpark. Vandreruterne har udsigt ud over bjerglandskabet.

Om du elsker at cykle eller vandre har ferieparkens omgivelser de perfekte muligheder. Vandre igennem naturen og hold en pause til frokost hos en af de mange østrigske Almhutten. Eller cykle til Salzburg, Mozart's by, for at besøge de forskellige museums og shoppe.

Men der er mere endnu... Salzburgerland tilbyder det perfekte mix af aktiviteter, kultur og natur. Besøg Krimml vandfaldet . Det er også her Tauern cykelruten til Salzburg starter, og mens du er i Kriml området, så nyd resten af dagen med børnene hos WasserWunderWelt. Her handler det hele om vand - der er endda en vand biograf!

Hohe Tauern National Park strækker sig fra Wildgerlosdal i vest Salzburgerland til Lungause Murdal. Det er fantastisk at cykle gennem eller vandre langs reservoiret og vandfaldet fra toppen af det højeste bjerg i Østrig, Grossglockner.

Kunne du tænke dig at vide mere omkring vandre- og cykelruterne? Henvend dig til receptionen på ferieparken - vi vil med glæde hjælpe dig videre!

Cykel sjov for alle

Hvis du vil på en cykelferie, er du det rette sted ved Salzburgerland. Regionen har de bedste ruter både til almindelige cykler men også mountainbikers. Cykelentusiaster vil blive udfordret af de forskellige sværhedsgrader.

Flere af ruterne giver også muligheden for at udfordre bjergene. Der er informationer om det i Saalbach.

Verdens bedste cykelparadis

De forskellige freeride regioner i Saalbach Hinterglemm sørger for at mountainbikers og Gravity venner kan køre med høj fart. I området er Pinzgauer Grass Mountains og den majestætiske top af Kitzbühel Alps, som er mountainbike regionen i Østrig! Der er i alt 4 lifter, 4 bjerge, en smuk 400 kilometer lang sti: dette er ingrediensen for den perfekte tur.

Hjemmeside