Hold den perfekte ferie i en feriepark

Leder I efter et feriemål, hvor hele familiens ønsker tilgodeses? Så er det oplagt at holde jeres ferie i en feriepark i Danmark eller udlandet. I en feriepark får I alle de faciliteter, I har brug for og forventer på jeres ferie, samtidig med at der er masser af muligheder for fysisk udfoldelse, kulturelle indtryk og skønne naturoplevelser.

Landal GreenParks her ferieparker i både Danmark og udlandet, og her kan I finde den perfekte kombination af afslapning, aktiviteter og eventyr for både store og små.

Feriepark i Danmark eller udlandet

Landal GreenParks har 7 skønne parker i Danmark, der hver især har sin helt egen unikke placering midt i den velkendte danske natur. Men trænger I til nye indtryk og oplevelser, og har I ikke noget imod at bruge lidt mere tid på transport, kan I med fordel besøge en af vores ferieparker i udlandet.

Vi har nemlig også en lang række ferieparker i Tyskland, Holland, Østrig, Schweiz, Belgien, Storbritannien og Tjekkiet, så I kan få udvidet horisonten med nye, spændende rejsemål. Vælger I at besøge en udenlands feriepark, kan I vælge og vrage mellem fantastiske beliggenheder. Skov, strand, hede eller bjerge? Hos Landal GreenParks kan vi tilbyde det hele.

En feriepark for hele familien

Uanset hvornår på året I vælger at holde ferie, har Landal GreenParks en feriepark, der passer til jeres ønsker. Er det aktiviteter og oplevelser, der er i fokus? Eller står der shopping og sightseeing på programmet? Det kan også være, at I blot ønsker at komme helt ned i gear og slappe af i hinandens selskab. Vores ferieparker tilbyder jer de bedste rammer, hvad enten I vil bruge jeres ferie på at udforske lokalområdet, få pulsen op i sportshallen eller badelandet, eller om I vil slappe af i en drømmeseng eller på stranden.

I flere af vores udenlandske ferieparker kan I bo i en børne-feriebolig, hvor familiens yngste tilgodeses med særlige børnefaciliteter, børnevenlig indretning, og hvor der er alle de nødvendige møbler samt legetøj, som en moderne børnefamilie har brug for. Er I en stor familie eller venneflok, der gerne vil holde ferie sammen, har I også rig mulighed for det. I kan f.eks. vælge at bestille en ekstra stor feriebolig med plads op til 24 personer, eller I kan bestille flere mindre ferieboliger ved siden af hinanden.

En feriepark midt i naturen

Hos Landal GreenParks er naturen i højsædet. Derfor er alle vores ferieparker i både Danmark og udlandet placeret på unikke, rolige beliggenheder midt i den fantastiske natur. Det giver jer den perfekte base for lange vandringer i naturen, vilde eventyr på mountainbiken eller mindeværdige oplevelser, hvor I kan komme helt tæt på dyrelivet omkring jer.

Så tag jer tid til at nyde de afstressende omgivelser, og brug jeres ferie på at få ladet batterierne op, og kom hjem med en masse nye oplevelser og minder i rygsækken. Og husk, at en feriepark midt i naturen er ideel, uanset hvornår på året I trænger til at komme væk fra hverdagen. Sommer, efterår, vinter eller forår - en feriepark giver jer de ideelle rammer for at komme tæt på naturen og hinanden.
Find din ideelle feriebolig
Land og region
Vælg opholdstype
Ankomstdato
Vælg ankomstdato
*eksklusiv ekstra omkostninger

Destinationer

0 parker fundet

Filtrer efter:
  • Park - generelt
  • Park lokation
  • Park karakter
  • Specielle boliger