Nyd sommeren - midt i den smukke danske natur

Mærk allerede nu forventningens glæde til sommerferien 2021. Book et ophold på en af vores naturskønne danske ferieparker.

Vi har masser af udendørs aktiviteter på vores parker og ikke mindst masser omkringliggende skøn natur som bare skal udforskes.

Book nu       Få mere inspiration her

Covid-19 forholdsregler

Vi har ændret lidt på parkernes aktiviteter grundet Covid-19 og blandt andet lavet sjove skattejagter og naturbingo som man kan udforskes på egen hånd som familie. Vores indendørs faciliteter er lukket som følge af regeringens retningslinjer.

Vælg selv om du vil være nær strand, vand, kyst eller skov. Landal GreenParks tilbyder det hele med vores 7 skønne parker i Danmark.

Læs mere om mulighederne her

Hvorfor Landal GreenParks?

Hos Landal GreenParks Danmark får du

 Egen feriebolig i naturskønne omgivelser
 Gratis aktiviteter og faciliteter
 Fri adgang til svømmehal/badeland
 Gratis Wifi
 Valgfri ankomst- og afrejsedag
 Slutrengøring med i prisen

Læs mere om vores danske ferieparker, der alle byder på helt unikke oplevelser.

Læs hvad vores gæster siger

Find din ideelle feriebolig
Land og region
Vælg opholdstype
Ankomstdato
Vælg ankomstdato
Jeg er fleksibel
*eksklusiv ekstra omkostninger

Destinationer

0 parker fundet

Filtrer efter:
  • Boligstørrelse
  • Boligindretning
  • Specielle boliger
  • Boligfaciliteter
  • Bademuligheder
  • Aktiviteter for børn
  • Sportsaktiviteter
  • Aktiviteter i området
  • Park lokation
  • Labels

Sommerferie under danske himmelstrøg

Skal jeres sommerferie i 2020 holdes under danske himmelstrøg? Så er en af vores ferieparker midt i naturen et godt valg for hele familien.

Her er der masser af sjove aktiviteter for både børn og voksne, smuk natur og en lang række af spændende og fascinerende seværdigheder og attraktioner, som får tiden på jeres ferie til at flyve afsted.

Sommerferie 2020 midt i naturen

Den danske natur er kendetegnet ved at være helt unik, og særligt er den smuk om sommeren, hvor solen står højt over de grønne skove og det smukke Vesterhav. Landal GreenParks råder over dejlige ferieparker i den smukke natur, og alle er de forskellige og har hver deres fantastiske beliggenhed.

Læs mere her

Hvad siger vores gæster?

★★★★★

Altid dejligt ophold i Rønbjerg. Super faciliteter og høfligt og hjælpsomt personale...jeg tager gerne en uge til 😁


Skrevet af: Torben Sander Kusk-Glavind, juli 2020

Se alle anmeldelser
★★★★☆
Google logo

★★★★★

dejlige grønne arealer. Vi fik en hel gård til os selv (30 personer), så vi ikke behøvede at tænke på, om vi forstyrrede andre. Velgennemtænkte faciliteter

Skrevet af: Susanna Graabæk, august 2020

Se alle anmeldelser
★★★★☆

 

Sommerferie fyldt med afslapning, samvær og ro

Vil I gerne bruge tiden på at slappe af og hygge jer uden alt for mange udfoldelser på programmet? Så kan I også roligt bestille jeres sommerferie 2021 hos os.

Tag nogle lange, dovne dage på stranden, hvor I bygger sandslotte, flyver med drager eller bare daser den i solen med en god bog.  

 

Aktiviteter for hele familien | Sommerferie hos Landal GreenParks

Ferie fyldt med aktiviteter, oplevelser og samvær med familien

Vores ferieparker er oplagte som feriemål for den aktive familie, der gerne vil bruge tiden med hinanden på at være sammen om fysiske udfoldelser som sport, mountain bike eller vandreture.

Vores danske parker har alle forskellige indendørs og udendørs faciliteter til rådighed såsom svømmehal, minigolf, legeplads og boldbaner. Flere af stederne finder du også sportshal, klatrevæg og bålplads.

Familie i badelandet | Sommerferie hos Landal GreenParks

Brug f.eks. en hel dag med at boltre jer i det våde element i vandlandet, eller prøv nogle af de mange sportslige aktiviteter, der findes i vores ferieparker. Hvem er bedst til minigolf og bordtennis? Der er kun en måde at finde ud af det på.

Men der er også masser af andre spil og sportsgrene at kaste sig over: fodbold, håndbold, hockey, basketball, beachvolley og tennis er blot nogle af de mange ting, I kan bruge tiden på.

Sommerferie på en af vores udenlandske parker

I kan også bestille en feriebolig på en af vores mange fantastiske ferieparker i Holland, Tyskland og Østrig, hvor I kan få nogle uovertrufne naturoplevelser med hjem i bagagen.

Her kan I opleve skovens dyr helt tæt på eller blive overvældet af de mange smukke naturoplevelser ved stranden, på heden, i bjergene eller dybt inde i skoven.

Her er naturen endnu mere afvekslende end i Danmark, og med ferieparker i mange forskellige regioner, kan I med sikkerhed finde en destination, der stemmer overens med jeres forventninger og ønsker til jeres sommerferie 2020. Gå på opdagelse i nye, hyggelige byer, prøv de lokale retter og oplev spændende attraktioner i forskellige regioner som f.eks. Salzburgerland i Østrig, Eifel i Tyskland og Gelderland i Holland.

På vores udenlandske ferieparker kan I naturligvis også være sikre på at få adgang til masser af aktiviteter og sjove oplevelser sammen.

Sommerferie med hele familien eller venneflokken

Vil I gerne have mulighed for at holde sommerferie med hele familien eller den store venneflok?

Bestiller I en feriebolig i en af Landal GreenParks danske eller udenlandske ferieparker, er det intet problem at få plads til alle mand. I kan nemlig både vælge at bestille en stor feriebolig hvor der er plads til en større gruppe, eller I kan bestille nogle ferieboliger ved siden af hinanden, så I selv kan vælge, hvor meget I vil være sammen.

Læs mere om de danske parker og book allerede nu!

Læs mere om vores danske parker og bestil jeres ferie allerede nu - så kan I være sikre på at få netop den feriebolig i den feriepark, der tiltaler jer mest.

Her kan I læse mere om de enkelte parkers faciliteter, bademuligheder og oplevelser i lokalområdet.