Weekendophold: Afbræk fra hverdagen

Hold ferie fra hverdagen med et weekendophold på en af Landals danske ferieparker. Her kan I nyde den dejlige natur, lege og bade.

Med en weekendtur i dejlige omgivelser har I mulighed for at lade batterierne op, så I er klar til at vende tilbage til hverdagen.

Book nu     Få mere inspiration her

Book din weekendtur nu!

Book et ophold med op til 25% rabat tæt på skov, strand eller hede i en af vores danske ferieparker.

Her kommer I tæt på naturen og kan nyde det spirende forår og de tiltagende lyse dage, mens I slapper af og deler en masse fantastiske oplevelser sammen.

Hvorfor Landal GreenParks?

Hos Landal GreenParks Danmark får du

 Egen feriebolig i naturskønne omgivelser
 Gratis aktiviteter og faciliteter
 Fri adgang til svømmehal/badeland
 Gratis wifi
 Valgfri ankomst- og afrejsedag
 Slutrengøring med i prisen

Læs mere om vores danske ferieparker, der alle byder på helt unikke oplevelser.

Læs hvad vores gæster siger
Land og region
Vælg opholdstype
Ankomstdato
Vælg ankomstdato
Filtre
Land og region
Vælg opholdstype
Ankomstdato
Vælg ankomstdato
Select countries and regions Select stay type Select travel group Select arrival date
Select countries and regions Select stay type Select travel group Select arrival date

Weekendophold med afslapning eller en masse aktiviteter for hele familien

Her har I mulighed for at flygte fra hverdagen I kan vælge at være aktive og dyrke en masse sport og spil eller gå lange ture i den vidunderlige natur, der omgiver parkerne i Jylland og på Fyn. Uanset, hvad I ønsker at foretage jer på jeres weekendophold og hvilket aktivitetsniveau I lægger for dagen, så har I mulighed for det hos os.

Hvad siger vores gæster?

★★★★★

Helt i top. Gennemført i orden. Naturen omkring stedet har flere gode vandre og løbestier. Der er gode aktiviteter for både de mindste og større børn.Skrevet af: Steen Harsted, august 2020

Se alle anmeldelser
★★★★☆
Google logo

★★★★★

Super skønt sted, fantastiske omgivelser, havde et fint hus med udsigt til sø og svaner, som vi beundrede meget. Nød at være i badeland, spillede bowling, brugte legeland, og hold nu op en flot grafitti væg, sikke nogle talentfulde mennesker der har lavet det. ( er det de samme der har lavet spillehallen i seawest? spillede fodbold golf, spillehal mv og sluttede ferien af med laser game, som forøvrigt var mega sjovt, vi har haft nogle fantastiske dage og kan varmt anbefales, skønt område med havn og sø, ærgerligt vejret ikke var til et spil minigolf, men så må vi jo bare komme igen en sommerdag Tak for denne gang

Skrevet af: Camilla Bransholm, marts 2020

Se alle anmeldelser
★★★★☆

 

Afslapning og luksus på ferien - Tilkøb til weekendturen

I har også mulighed for at bestille tilkøbspakker, der gør jeres ophold endnu mere behagelig og komfortabel.

Bestil f.eks. morgenmadspakker med blandt andet brød, pålæg og juice, så I slipper for at bruge tid på at lave morgenmad, men kun skal koncentrere jer om at hygge jer med hinanden.

Eller skal I have lidt ekstra luksus og forkælelse på jeres ferieophold? Så reder vi gerne sengene for jer inden I kommer.

Nyd et luksus weekendophold i Danmarks smukke natur

Man kan hurtigt køre træt i hverdagens trummerum: gøremål og pligter har ofte tendens til at hobe sig op, og når weekenden endelig kommer, kan al fritiden hurtigt gå med tøjvask, indkøb og rengøring.

Trænger I til virkelig at holde fri, når I har fri? Så nyd et tiltrængt afbræk fra hverdagen med et luksus weekendophold i Jylland eller på Fyn. Og skal I slappe helt af og ikke bekymre jer om maden, har I endda mulighed for at slippe for at tænke på madlavning og indkøb ved at bestille jeres mad i vores restaurant.

Billigt weekendophold midt i naturen

Trænger I til at være sammen med ungerne på en ny måde? Så bestil et weekendophold i Jylland eller på Fyn og kom tæt på naturen - og på hinanden.

Tilbring en hel dag i badelandet eller sportshallen, eller brug jeres tid sammen på at nyde den smukke danske natur på en lang vandre- eller cykeltur, hvor I kan udforske og opdage lokalområdets mange attraktioner og seværdigheder.

Dyreparker i Danmark

Danske forlystelsesparker

Museer fyldt med historie og kunst

Byer der er et besøg værd

  • Aalborg
  • Ebeltoft
  • Middelfart
  • Odense
  • Aarhus

Tag venner og familie med på weekendophold i Jylland eller på Fyn

Er I en stor venneflok? Eller har I lyst til at invitere resten af familien med på jeres weekendtur? Hos Landal GreenParks har I rig mulighed for at være sammen med dem, I holder af.

På vores ferieparker kan I bestille store ferieboliger, hvor der er masser af plads til jer alle sammen. I kan også vælge at booke flere ferieboliger ved siden af hinanden, så I har mulighed for at trække jer tilbage og slappe af på egen hånd og selv bestemme, hvornår I har lyst til at være sammen.

Hos Landal GreenParks kan I få det, lige præcis som I vil og holde jeres ferie på den måde, der tiltaler jer mest.

Læs mere om de seks danske parker og book allerede nu!

Læs mere om vores danske parker og bestil jeres weekendtur allerede nu - så kan I være sikre på at få netop den feriebolig i den feriepark, der tiltaler jer mest.

Her kan I læse mere om de enkelte parkers faciliteter, bademuligheder og oplevelser i lokalområdet.