Hold Bededagsferie midt i naturen

Store Bededag falder den fjerde fredag efter påske hvert år og er en helligdag, hvor de fleste danskere har fri.

Derfor er Store Bededag og den efterfølgende weekend en oplagt mulighed for at benytte sig af den ekstra fridag til at holde en miniferie eller forlænget weekend i en af Landal GreenParks’ fem dejlige, danske ferieparker.

Book nu

Når I holder bededagsferie hos Landal GreenParks har I kun en kort køretur til jeres feriebolig, nærmest uanset hvor i landet, I kommer fra. Og når I er fremme, venter der jer en masse fantastiske oplevelser midt i naturen og i parkernes skønne omgivelser. Brug for eksempel den forlængede weekend på at boltre jer i badelandet eller på at give den gas i sportshallen.

Læs hvad vores gæster siger

Find din ideelle feriebolig
Land og region
Vælg opholdstype
to 29 apr 2021
Vælg ankomstdato
*eksklusiv ekstra omkostninger

Destinationer

0 parker fundet

Filtrer efter:
 • Boligstørrelse
 • Boligindretning
 • Specielle boliger
 • Boligfaciliteter
 • Bademuligheder
 • Aktiviteter for børn
 • Sportsaktiviteter
 • Aktiviteter i området
 • Park lokation
 • Labels

Hvorfor Landal GreenParks?

Hos Landal GreenParks Danmark får du

 Egen feriebolig i naturskønne omgivelser
 Gratis aktiviteter og faciliteter
 Fri adgang til svømmehal/badeland
 Gratis wifi
 Valgfri ankomst- og afrejsedag
 Slutrengøring med i prisen

Læs mere om vores danske ferieparker, der alle byder på helt unikke oplevelser.

Skab en ny tradition i bededagsferien 2020

Hvilke traditioner har I i jeres familie i forbindelse med bededagsferien? Er det en lang vandretur i det spirende forår eller en skøn frokost i familiens skød med varme hveder og masser af lækkert pålæg på menuen?

Tag traditionerne med jer på jeres miniferie, og inviter venner og familie til bededagsmiddag i jeres feriebolig. Hos Landal GreenParks kan I nemlig bestille ekstra store ferieboliger, hvor der er god plads til hele familien eller den store venneflok, hvis ikke vejret er godt nok til, at I kan sidde udenfor. Måske kan det være, at I starter en ny tradition?

Hvad siger vores gæster?


★★★★★

Dejligt sted hvor der er nydeligt overalt i de smukke omgivelset ,samt masser af aktiviteter for både børn og voksne. Anbefalingsværdigt .

Skrevet af: Anni Rasmussen, maj 2019

Se alle anmeldelser
★★★★☆
Google logo


★★★★★

4 generationer på tur i en ferielejlighed til 12 - vandland - skattejagt - hygge og sjov for STORE og små👏🏼👏🏼👏🏼dejlig natur ...🌲🌲🌲

Skrevet af: Gitte Davidsen, Maj 2019

Se alle anmeldelser
★★★★☆

 

Aktivitetstilbud på ferieparken i Bededagsferien

 • Fodbold
 • Basket
 • Badminton
 • Minigolf
 • Bowling
 • Og meget, meget mere

Bededagsferie 2020 i det spirende forår

Når Store Bededag nærmer sig, er det som regel ensbetydende med lune, lyse dage og mildt vejr. Derfor er bededagsferien et ideelt tidspunkt at snøre de gode vandresko og tage ud og opleve naturen på nærmeste hold.

Når I bor i en af vores parker, bor I helt tæt på mange forskellige naturoplevelser, hvad end I har lyst til at kigge på fugle i skoven, lede efter rav på stranden, samle lyng på heden eller noget helt fjerde. I kan også med fordel tage cyklerne eller jeres mountainbikes med på ferie og benytte jer af de mange gode cykelstier, der findes i forbindelse med parkerne.

Attraktioner tæt på parkerne - inspiration til dagsture

Inspiration til dagsture

Mange af vores ferieparker ligger tæt ved forlystelsesparker, hvor både børn og voksne kan få timer til at gå, så vil I have garanti for kriller i maven og mindeværdige oplevelser, er der rig mulighed for det.

Områderne omkring parkerne byder også på mange børnevenlige attraktioner, hvor I kan studere dyrene på nært hold - besøg f.eks. Aalborg Zoologiske have, Kattegatcentret, Ree Park eller Oceanariet, og kom helt tæt på dyrenes verden.

Læs mere om attraktionerne her

Subtropisk bededagsferie 2020

Det danske forårsvejr er ofte utilregneligt, men heldigvis er der hos Landal GreenParks stadig masser at give sig til, selv hvis vejret ikke skulle arte sig. I alle vores danske ferieparker har I gratis og ubegrænset adgang til enten svømmehal eller badeland, hvor der er varme temperaturer og subtropisk stemning hele året rundt.

I kan også få pulsen op ved at besøge vores sports- og aktivitetshal, hvor der er masser af sjove spil og aktiviteter for hele familien. Har I f.eks. lyst til at prøve kræfter med bowling, lasertag eller bueskydning?
Når I holder bededagsferie hos Landal GreenParks er der rig mulighed for at prøve en masse forskellige, sjove aktiviteter til stor underholdning for både børn og voksne. Læs mere om de forskellige aktiviteter under hver enkelt feriepark.

Er du på udkig efter en anden ferie?

Afslappende og hyggelig parferie

Ferie i naturskønne omgivelser, hvor I kan nyde hinandens samvær.

Kvalitetstid sammen - uden lang transporttid


Sommerferie 2021

Aktiviteter, underholdning og storslåede naturoplevelser for hele familien.

Fra 26. juni til 10. august 2021

Efterårsferie 2020 - spar op til 25%

Book en oplevelsesrig efterårsferie med familien og slap af med en dejlig ferie i Danmark.

Fra 9. oktober til 18. oktober 2020


Påskeferie 2021

Nyd påsken med oplevelser i naturen og med hygge i ferieboligen.

Fra 26. marts til 5. april 2021

Læs mere om de danske parker og book allerede nu!

Læs mere om vores danske parker og bestil jeres ferie allerede nu - så kan I være sikre på at få netop den feriebolig i den feriepark, der tiltaler jer mest.

Her kan I læse mere om de enkelte parkers faciliteter, bademuligheder og oplevelser i lokalområdet.