Jeg har et spørgsmål om:

Generel parkinformation

Kan vi stadig være flere familier eller grupper af venner i én feriebolig?
Ja, men det anbefales at følge de gældende retningslinjer fra regeringen.

Var dette svar hjælpsomt?
Er parkerne åbne?
Vi vælger at holde så mange som muligt af vores parker åbne, så du stadig kan nyde et ophold ude i naturen. Vores gæsters og medarbejderes sundhed er det vigtigste. Vi følger regeringens retningslinjerne og retningslinjerne fra de lokale autoriteter i andre lande. Du kan her følge med i alle dine mange muligheder.

Nogle parker er lukkede. Under overskriften "Situationen i andre lande" på denne side kan du finde flere oplysninger.
Var dette svar hjælpsomt?
Er campingpladserne åbne?
Holland
Alle campingpladser i Holland åbner igen den 20. maj for campingvogne og autocamper, som er helt selvforsynende. Sanitetsbygningerne på campingpladserne forventes at åbne igen den 1. juli, så vi også kan byde andre gæster velkommen. Vi er glade for lempelserne på corona-retningslinjene og ser frem til at tilbyde vores gæster en ubekymret ferie igen. Vær opmærksom på at regeringen fraråder alle ikke-nødvendige rejser til Holland ind til videre.

Safari teltene ved Landal Coldenhove forbliver lukket på nuværende tidspunkt.

Tyskland

Campingpladserne i Tyskland vil være lukket indtil d. 7. marts.
Var dette svar hjælpsomt?

Ombooking og afbestilling

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg vil ombooke?
Henvend dig gerne herom til vores Contact Center eller se mulighederne for ombooking i de generelle betingelser, der gælder for dig. Dette afhænger af, hvilken dato du har foretaget din booking.

Har du modtaget en voucher fra os? Se på www.landal.com/voucher, hvordan du kan indløse din voucher.
Var dette svar hjælpsomt?
Hvis jeg ombooker mit ophold til en senere periode og dette bliver dyrere, skal jeg så betale en merpris? Var dette svar hjælpsomt? Kan jeg afbestille mit ophold hos jer?
Du kan afbestille dit ophold gratis inden for 14 dage, efter du har foretaget reservationen, forudsat at du afbestiller inden 30 dage før dit opholds begyndelse. Hvis du har foretaget din booking for længere tid siden, eller hvis dit ophold finder sted inden for 30 dage, så henviser vi dig til de generelle betingelser, der gælder for dig. Dette afhænger af, hvilken dato du har foretaget din booking.
Var dette svar hjælpsomt?

Leisure voucher

Hvilken værdi har voucher?
Voucher har en værdi svarende til det allerede betalte beløb af opholdet.
Var dette svar hjælpsomt?
Skal jeg bruge voucher hele beløb på en gang?
Nej, du kan selv bestemme, hvordan du vil bruge voucher værdi. Når du foretager en ny booking for et lavere beløb end leisure voucher værdi, så bliver det resterende beløb stående på voucher. Vi råder dig derfor til at passe godt på din voucher. Vær dog opmærksom på, at voucher kan indløses til en ny booking i op til højst et år efter udstedelsen.
Var dette svar hjælpsomt?
Hvor længe er voucheren gyldig?
Voucher er gyldig i et år efter udstedelsestidspunktet. Det er derfor vigtigt, at du indløser din voucher inden for et år. Dit nye ophold må gerne finde sted i en periode uden for voucher gyldighedsperiode. Du kan vælge mellem de ophold, som på det tidspunkt kan bookes på vores webside.
Var dette svar hjælpsomt?

Fandt du ikke det, du søgte?

Gå til Spørgsmål & Kontakt, og søg under et andet emne, eller kontakt vores kontaktcenter.