Ofte stillede spørgsmål

Ombooking og afbestilling
Leisure voucher
 • Hvad er en voucher?

  En voucher er et online betalingsmiddel, som du kan benytte ved en ny booking, hvis dit ophold på en af vores parker ikke kan finde sted, fordi parken er lukket.

  Denne voucher, som branchen er blevet enig om, er introduceret på grund af den ekstraordinære og uforudsete situation, som er en følge af spredningen af coronavirusset. Denne ordning er etableret i samråd med Autoriteit Consument en Markt (svarer til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen) og Økonomiministeriet i Holland.

  Du kan benytte voucheren som et betalingsmiddel til en ny booking senest 1 år efter udstedelsen. Du kan vælge mellem alle de ophold, som på det pågældende tidspunkt tilbydes på vores webside.

  Hvis du ved udløbet af din vouchers gyldighedsperiode ikke har brugt den (helt), så betaler vi det resterende beløb tilbage.

 • Hvad er fordelene ved en voucher?

  - Du kan selv foretage en ny booking online.
  - Du kan foretage bookingen på det tidspunkt, du ønsker, op til et år efter udstedelsen af voucheren.
  - Du kan vælge mellem alle parker.
  - Du kan vælge mellem alle de perioder, der på det tidspunkt er mulige at booke på websiden.

 • Hvordan fungerer voucheren?

  Du kan indløse voucheren som et online betalingsmiddel til en ny booking via vores webside. Hvordan du præcist kan bruge voucher, kan du læse om i den e-mail, hvori du modtager voucher.

 • Hvornår modtager jeg en voucher?

  Du modtager en voucher, hvis du har booket et ophold til et tidspunkt, hvor en park er lukket. Du behøver ikke at gøre noget selv, du modtager automatisk en e-mail fra os med voucheren.

 • Hvor længe er voucheren gyldig?

  Voucher er gyldig i et år efter udstedelsestidspunktet. Det er derfor vigtigt, at du indløser din voucher inden for et år. Dit nye ophold må gerne finde sted i en periode uden for voucher gyldighedsperiode. Du kan vælge mellem de ophold, som på det tidspunkt kan bookes på vores webside.

Generel parkinformation
 • Er campingpladserne åbne?

  Holland
  Alle campingpladser i Holland åbner igen den 20. maj for campingvogne og autocamper, som er helt selvforsynende. Sanitetsbygningerne på campingpladserne forventes at åbne igen den 1. juli, så vi også kan byde andre gæster velkommen. Vi er glade for lempelserne på corona-retningslinjene og ser frem til at tilbyde vores gæster en ubekymret ferie igen. Vær opmærksom på at regeringen fraråder alle ikke-nødvendige rejser til Holland ind til videre.

  Safari teltene ved Landal Coldenhove forbliver lukket på nuværende tidspunkt.

  Tyskland

  Campingpladserne på parkerne Landal Warsberg og Wirfttal åbner fra 18. maj for autocamper og campingvogne, som er helt selvforsynende. Fra 10. juni er alle campinggæster velkomne igen. Vær opmærksom på at regeringen fraråder alle ikke-nødvendige rejser til Tyskland ind til videre.

  Campingpladsen ved Landal Sonnenberg forbliver lukket indtil tidligst 10. juni 2020.

 • Er parkerne åbne?

  Vi vælger at holde så mange som muligt af vores parker åbne, så du stadig kan nyde et ophold ude i naturen. Vores gæsters og medarbejderes sundhed er det vigtigste. Vi følger regeringens retningslinjerne og retningslinjerne fra de lokale autoriteter i andre lande. Du kan her følge med i alle dine mange muligheder.

  Nogle parker er lukkede. Under overskriften 'Situation per land' på denne side kan du finde flere oplysninger.

 • Er parkerne åbne for dagsgæster?

  Som følge af regeringens retningslinjer for corona har vi på vores parker foreløbigt måttet tilpasse vores aktiviteter og faciliteter. Vores gæsters og medarbejderes sundhed er det vigtigste. Dette betyder, at det på nuværende tidspunkt ikke er muligt for dagsgæster at besøge vores parker.

 • Hvilke faciliteter på parkerne er stadig åbne?

  På vores Forholdsregelsside kan du følge med i alle dine mange muligheder - siden bliver opdateret løbende.

Situationen i Holland
Situationen i andre lande
 • Jeg har booket et ophold i et land, som nu har lukket grænserne. Hvad nu?

  Du kan finde de seneste informationer og forholdsregler per land på denne side under 'Situationen i Holland' og 'Situationen i andre lande'. På grund af coronavirusset har vi foretaget en ændring i betingelserne. Det er altid muligt at ændre din booking.

 • Hvordan er situationen i øjeblikket for parkerne i Tyskland?

  Alle ferieparker og campingpladser i Tyskland åbnes gradvist. Vi ser frem til at tilbyde vores gæster en hyggelig ferie igen, vær opmærksom på at udbuddet af aktiviteter og faciliteter kan være begrænsede grundet de tyske myndigheders retningslinjer. Se mere her.

  Det er obligatorisk at bruge mundbind på offentlige steder i Tyskland, dette indebærer også ferieparkerne.

 • Hvordan er situationen i øjeblikket for parkerne i Belgien?

  Som situationen er nu, vil det være muligt at rejse til Belgien igen fra d. 27. juni  - se udenrigsministeriets anbefalinger her.

  Alle vores parker i Belgien er åbne igen. Vi træffer passende forholdsregler for at tilbyde dig et trygt ophold. Med de justeringer, vi har foretaget i vores parker, ser din ferie på Landal GreenParks lidt anderledes ud, end du er vant til.

  For at forhindre spredning af coronavirus følger vi nøje de foranstaltninger, de lokale myndigheder har truffet. Som et resultat af dette kan ikke alle faciliteter være åbne, og ikke alle aktiviteter kan fortsætte. Vi gør vores bedste for at tilbyde dig et sikkert og godt ophold under hensyntagen til foranstaltningerne.

 • Hvordan er situationen i øjeblikket for parkerne i Østrig?

  Som situationen er nu, vil det være muligt at rejse til Østrig igen fra d. 27. juni  - se udenrigsministeriets anbefalinger her.

  Alle vores parker i Østrig er åbne igen. Vi træffer passende forholdsregler for at tilbyde dig et trygt ophold. Med de justeringer, vi har foretaget i vores parker, ser din ferie på Landal GreenParks lidt anderledes ud, end du er vant til.

  For at forhindre spredning af coronavirus følger vi nøje de foranstaltninger, de lokale myndigheder har truffet. Som et resultat af dette kan ikke alle faciliteter være åbne, og ikke alle aktiviteter kan fortsætte. Vi gør vores bedste for at tilbyde dig et sikkert og godt ophold under hensyntagen til foranstaltningerne.

 • Hvordan er situationen i øjeblikket for parkerne i Schweiz?

  Som situationen er nu, vil det være muligt at rejse til Schweiz igen fra d. 27. juni  - se udenrigsministeriets anbefalinger her.

  Alle vores parker i Schweiz er åbne igen. Vi træffer passende forholdsregler for at tilbyde dig et trygt ophold. Med de justeringer, vi har foretaget i vores parker, ser din ferie på Landal GreenParks lidt anderledes ud, end du er vant til.

  For at forhindre spredning af coronavirus følger vi nøje de foranstaltninger, de lokale myndigheder har truffet. Som et resultat af dette kan ikke alle faciliteter være åbne, og ikke alle aktiviteter kan fortsætte. Vi gør vores bedste for at tilbyde dig et sikkert og godt ophold under hensyntagen til foranstaltningerne.

Book et ophold
 • Kan jeg stadig booke et ophold?

  Naturligvis kan du stadig booke et ophold hos os. Nogle parker er stadig åbne, så du fortsat kan nyde et ophold ude i naturen. Vi følger regeringens retningslinjer og åbner de aktiviteter og faciliteter, som er tidladt op - du kan se de mange muligheder her.

  Desværre har vi stadig lukket de følgende faciliteter:

  - Swimmingpools og indendørs legeland
  - Bowling og andre indendørs faciliteter

  Som følge af lukningen af disse faciliteter, har vi justeret lejen i denne periode.

 • Kan jeg stadig booke alle ferieboliger?

  Ja, du kan booke alle ferieboliger.

  Tyskland
  Det er kun tilladt at bo maks. 10 personer i samme feriebolig.

 • Kan vi stadig være flere familier eller grupper af venner i én feriebolig?

  Indtil i hvert fald den 8. juni 2020 gælder for alle vores ferieboliger, at der ikke må opholde sig mere end én husstand.

  Tyskland
  Det er kun tilladt at bo maks. 10 personer i samme feriebolig.