Update på situationen om coronavirus

 

Vores danske parkfaciliteter lukker ned!

På baggrund af udmeldingen fra myndighederne, er vi desværre nødt til at lukke vores danske parker. Det er stadig muligt at benytte feriehusene, men alle aktiviteter vil være lukket.

I tråd med myndighedernes retningslinjer anbefaler vi, at gæster ikke opholder sig flere end 10 personer samlet i ferieboligen.

Alle gæster der har booket til de kommende uger, vil blive kontaktet direkte ang. nærmere information.

Vi har mange gæster vi skal kontakte, og vi vil derfor bede om jeres forståelse og tålmodighed. Vi arbejder på højtryk for at kontakte alle hurtigst muligt.

Vi følger situationen og forventer at parkerne åbner igen tirsdag d. 10/5.

Se vores opdaterede forholdsregler her.

Har I booket en ferie på en udenlandsk park se mere her.

Gratis ombooking

På grund af coronavirus har vi foretaget en justering af vores regler, så det er muligt at ændre opholdet gratis, hvis opholdet er med ankomst senest d. 10/5. 

Det er muligt at flytte opholdet gratis til et senere tidspunkt - i en tilsvarende uge i 2020 og på den samme park.

Dette gælder også, såfremt gæster ikke er i stand til (eller er uvillige til) at rejse på grund af anbefalinger mod rejse eller aflyste flyafgange grundet virus.

Afbestillinger

Vores almindelige afbestillingsbetingelser kan findes her

Hvis en gæst på grund af coronavirusset ikke vil eller kan rejse til Landal-ferieparken, så kan gæsten gratis ombooke ophold med ankomst senest 10/5.

Hvis en gæst vil afbryde sit ophold tidligt i forbindelse med coronavirusset, henviser vi til gæstens egen rejse- og/eller afbestillingsforsikring.

Ophold i udlandet

For at forhindre udbredelsen af smitte med COVID19 har den danske regering valgt at lukke de danske grænser for rejse ind og ud af landet. Indtil videre er grænserne lukket frem til d. 10. maj 2020.

Har du booket et ophold på en af vores ferieparker i udlandet i denne periode, er det muligt gratis at flytte opholdet til et senere tidspunkt - i en tilsvarende uge i 2020 og på den samme park.

Du kan følge Udenrigsministeriets rejsevejledning her.