Faciliteter og aktiviteter

At være på ferie hos Landal GreenParks skal være en sjov, aktiv ferie i naturen – derfor gør vi alt for at tilbyde jer faciliteter og aktiviteter der er i overensstemmelse med Sundhedsstyrelsens retningslinjer.

Vi kan nu endelig begynde at åbne op for vores faciliteter og aktiviteter - vi vil her på siden holde jer orienteret om alle jeres muligheder. Alle vores parker er forskellige og udvalgte vil derfor variere fra park til park - hold derfor øje med vores app for netop den park I skal besøge.

Aktivitetsprogram

Skattejagt, naturbingo, find Bollos kikkert, krea kit, bueskydning, vandreture og Bollos sjove opgaver er blot nogle af de ting I vil kunne opleve på vores parker. Udvalget vil variere fra park til park, men det vil allerede begynde fra d. 8. juni og inden skolernes ferie lover vi der er fuld gang i aktiviteterne. Hold godt øje med app’en for den park I vil besøge, her vil programmet blive opdateret løbende.

Bademuligheder

Se mere om bademulighederne her.

Bollo

Bollo bor selvfølgelig stadig i hans hus på Landal Seawest, Landal Søhøjlandet og Landal Rønbjerg. Han er lidt træt i øjeblikket, så det vil ikke være hver dag han står op – men når børnene får sommerferie vil han være frisk igen. Bollo vil gå rundt på parken, og vi henstiller til at forældrene hjælper med at holde afstand mellem børnene og Bollo. Derudover vil Bollo nogle dage få læst højt – her vil der være afmærket hvor man må sidde og hvor mange der kan deltage.

Bowling

I kan nu dyste på bowlingbanen igen. Der vil være færre baner til rådighed og kuglerne vil blive ren gjort mellem hver gruppe for jeres sikkerhed. Se åbningstider i vores app.

Cykeludlejning

I kan leje cykler hos Landal Søhøjlandet, Landal Seawest, Landal Rønbjerg og Landal Ebeltoft. Vi sikrer selvfølgelig at cyklerne desinficeres mellem hver udlejning.

Indendørs legeland

Så er vores legelande åbne igen. Der vil dog være begrænsning på antallet og derfor er det kun tilladt, at være en voksen pr. gruppe. Vi henstiller til at alle husker at rengøre hænderene ofte. Legelandet vil i løbet af dagen, blive ren gjort og der vil løbende være opsyn med antallet af gæster.

Legepladser og hoppepuder

I har mulighed for at benytte vores udendørs legepladser og hoppepuder, dog skal man følge Sundhedsstyrelsens retningslinjer. Husk at holde afstand, vask hænder før og efter ophold på legepladsen og vær opmærksom på, hvor mange der befinder sig på området.

Minigolf & fodboldgolf

Det er muligt at bruge vores udendørs minigolf- og fodboldbaner – udstyret kan lejes på parken og det bliver desinficeret mellem hver udlejning.

 Sportsbaner – udendørs

Vores sportsbaner udendørs kan benyttes ved overholdelse af forsamlingsforbuddet og afstanden på 1m. Udstyr kan lejes på parken og det bliver desinficeret mellem hver udlejning.

Sportshal & squash

I kan nu benytte vores sportshal og squash. Der vil være begrænsninger i forhold til antallet, som er tilladt i hallen og der vil løbende være opsyn med dette. Udstyr kan lejes på parken og vil blive desinficeret mellem hver udlejning.

Hold dig opdateret med vores app

Udover den generelle information du kan finde her på vores hjemmeside, kan du i vores app orientere dig om den specifikke park.

Her vil du op til og under jeres ophold finde oplysninger om åbningstider, faciliteter og aktiviteter. Disse oplysninger vil være opdaterede ud fra den seneste udvikling på den pågældende park.Læs mere om privatlivspolitikken for denne app her.