Nyd en ubekymret ferie i Holland

Udenrigsministeriet fraråder fra d. 17. sep. 2020 alle ikke-nødvendige rejser til Holland.

I Holland er alle vores parker og campingpladser åbne. Vi informerer dig gerne om dit ophold. Parkbutikker, svømmehaller, cykeludlejning og take-away er åbne, vi tager højde for retningslinjerne fra RIVM. Vi tilbyder også passende sjove og underholdende aktiviteter. Derudover er terrasser åbne igen, ligesom de udendørs pools og kan benyttes igen. Kontroller, om dette også gælder for den park, du skal til i appen.
Vi er rigtig glade for at restriktionerne lempes. Fra 5. juni kan du igen bowle, børnene kan lege i vores indendørs legeland, og du kan også spise og drikke indendørs i vores restauranter. Ligesom det igen også er muligt at slappe af i saunaen. Nyd din ferie!

Vi beder jer holde afstand til hinanden overalt på parken. Vi hjælper jer med at holde afstand ved hjælp af skilte og markeringer.

Vi sørger for, at I kan handle kontaktløst, og hvor det er nødvendigt, har vi sat skærme af plexiglas op for at sikre både jer og vores medarbejdere.

Oprethold god hygiejne. Vask dine hænder ofte og nys og host i ærmet.

Ofte stillede spørgsmål

På vores corona FAQ-side finder du svar på de ofte stillede spørgsmål omkring alt fra booking af jeres ophold til ankomst på parken.
FAQ oversigt