Vores forholdsregler for en tryg og sikker ferie i Holland

Udenrigsministeriet fraråder fra d. 17. sep. 2020 alle ikke-nødvendige rejser til Holland.

Siden den 15. maj 2020 er alle vores parker og campingpladser i Holland åbne igen. Vi følger selvfølgelig retningslinjerne fra de hollandske myndigheder, og receptionen, parkshoppen, cykeludlejningen, take-away og swimmingpools er helt eller delvist åbne. Vi vil også tilbyde passende Fun & Entertainment-aktiviteter.

På denne side finder du yderligere information om forholdsreglerne på vores hollandske parker. Derudover kan du finde svar på alle ofte stillede spørgsmål på vores side med ofte stillede spørgsmål. Vi står klar til at give jer en uforglemmelig ferie og ønsker jer rigtig god fornøjelse.
Vi tager passende forholdsregler, så vi kan give jer et trygt og sikkert ophold. Med de ændringer, vi har indført på vores parker, bliver jeres ferie på Landal GreenParks anderledes, end I er vant til. Det vigtigste er, at I trygt kan nyde ferien i naturskønne omgivelser.
  • Vi beder jer holde afstand til hinanden overalt på parken, også fx på legepladser og sportspladser.
  • Vi hjælper jer med at holde afstand ved hjælp af skilte og markeringer.
  • Vi sørger for, at I kan handle kontaktløst, og hvor det er nødvendigt, har vi sat skærme af plexiglas op for at sikre både jer og vores medarbejdere.
  • Vi tilbyder pick-up points, hvor I kan afhente mad, drikkevarer, is og materialepakker til kreative aktiviteter.
  • Vi beder jer om at nyde alle lækkerierne i og omkring jeres feriehus.
  • På parken henstiller vi til at I så vidt muligt betaler med betalingskort.
  • Vil du købe ind eller afhente noget ved et pick-up point? Kom alene, nyd det sammen!

Ofte stillede spørgsmål

På vores corona FAQ-side finder du svar på de ofte stillede spørgsmål omkring alt fra booking af jeres ophold til ankomst på parken.
FAQ oversigt