Østrigske ferieparker åbnes

Alle vore parker i Østrig er åbne. Du kan på denne side følge med i dine mange muligheder og de forholdsregler vi har truffet. Vi glæder os til, at byde dig velkommen til vores ferieparker.

Faciliteterne åbnes gradvist og er baseret på de gældende forbundsstatsbestemmelser. Så snart foranstaltningerne ændres, vil vi opdatere informationen på vores sider. Tak for din forståelse.

Bemærk venligst: indtil d. 24. januar vil Danmark og Norge være virusvariant område ifølge den Østrigske regering. Dette betyder at hvis du er 15 år eller over og kommer fra en af disse lande , skal du i karantæne i 10 dage efter indrejse i Østrig. Med en negativ PCR test er det muligt at stoppe karantænen efter 5 dage. Har du modtaget booster vaccinen og har du ligeledes en negativ PCR test? Så behøver du ikke at gå i karantæne. Efter 24. januar gælder 2G+ regel for indrejse til Østrig.

Godt at vide, inden du rejser til Østrig:

  • 2G+ regel gælder for indrejse til Østrig: Besøgende skal fremvise vaccinationsattest eller bevis på, at du har haft corona før and additional a negative PCR test. Hvis du allerede har fået din booster vaccine, behøver du ikke den ekstra test. En vaccinationsattest er gyldig indtil 6 måneder efter sidste vaccination (fra den 1. februar 2022).
  • 2G regel for indtjekning på parkerne: Besøgende skal fremvise vaccinationsattest eller bevis på, at du tidligere har haft corona og nu er raskmeldt. En vaccinationsattest er gyldig indtil 6 måneder efter sidste vaccination (fra den 1. februar 2022).
  • Børn i alderen 12 til14 år må ankomme med en negativ PCR-test og skal have yderligere PCR- og PoC-test under deres ophold
  • Er du blevet vaccineret med Janssen? Så har du brug for endnu et booster-skud for at besøge Østrig.
  • Der skal bæres mundbind på alle offentlige steder og indendørs områder (f.eks. i supermarkedet, offentlig transport og svævebanerne). I Østrig er der strenge restriktioner i forhold til at bære mundbind, du skal bære en medicinsk FFP2 maske.
  • 2G-reglen gælder også i svævebanerne.
  • Der vil ikke være afterski efter kl. 22.00.
  • Rejsende fra et område, hvor en variant af corona-virussen er udbredt, og rejsende fra et højrisikoområde bør tage højde for, at du skal forhåndsregistrere dig online for indrejse til Østrig inden ankomst.
  • Tjek altid de aktuelle oplysninger inden afrejse til Østrig.

Ofte stillede spørgsmål

På vores corona FAQ-side finder du svar på de ofte stillede spørgsmål omkring alt fra booking af jeres ophold til ankomst på parken.
FAQ oversigt