Østrigske ferieparker åbnes

Efter en lang nedlukning kan vores ferieparker i Østrig endelig begynde en genåbning. Du kan på denne side følge med i dine mange muligheder og de forholdsregler vi har truffet. Vi glæder os til igen at byde dig velkommen til vores ferieparker.
Dit ophold i Østrig:
  • Besøgende skal vise et gyldigt negativt testcertifikat, et vaccinationscertifikat eller bevis for, at du tidligere har haft corona.
  • I Østrig vil der være muligheder for at blive testet eller købe selvtest (supermarkeder, apoteker osv.). Der er ingen testfaciliteter tilgængelige i parken. Et negativt gyldigt testresultat kræves for at bruge nogle faciliteter, til dette kan I lave en selvtest i jeres bolig og gemme resultatet digitalt eller bruge et offentligt teststed uden for parken. (Gældende fra 12 år)
  • Bemærk, før ankomst skal du forudregistrere online for at komme ind i Østrig for folk, der kommer ind fra risiko- eller variantområder.
  • Når du kommer ind i Østrig, skal du altid være opmærksom på de aktuelle oplysninger.
  • Du kan læse alt om de aktuelle foranstaltninger i Østrig her.

Ofte stillede spørgsmål

På vores corona FAQ-side finder du svar på de ofte stillede spørgsmål omkring alt fra booking af jeres ophold til ankomst på parken.
FAQ oversigt